Фаріон змагатиметься за відставку ректора Львівської політехніки і міністра освіти

Мовознавиця щаслива, що здерла з них не просто маски, але й шкіру.

Про це Ірина Фаріон розповіла у сьогоднішньому відео, пише DailyLviv.com.

Нагадаємо, що 13 листопада почала працювати робоча група, до складу якої ввійшли представники комісії з етики та академічної доброчесності вченої ради Львівської політехніки. Метою цієї комісії було перевірити дотримання норм професійної етики, правил і норм спілкування та моральних принципів докторки філологічних наук, доцентки кафедри української мови професорки Ірини Фаріон в інтерв’ю журналістці Яніні Соколовій (програма «Рандеву» на «5 каналі» від 4 листопада 2023 року), керуючись статтею 34 Закону України «Про вищу освіту».
“Комісія мала повідомити результати ректорові, оформити їх відповідним актом до 23 листопада 2023 року і ухвалити рішення, – розповідає Ірина Фаріон. – Але, чомусь, ця комісія не розпочала своєї роботи, а навпаки у четвер (16 листопада – DL) сталися якісь дивовижні маски-шоу у Львівській політехніці. До Львівської політехніки увірвалися силові органи влади, орієнтовно о 16 годині, розпочався тиск на проректорів деяких. І за жанрами фантастичного детективу, здається, о 19.30 засвітилося світло у кабінеті пана ректора, який у цей час перебував у відпустці. Але позаяк дехто з’ясував для себе, що Фаріон — винятковий злочинець у час війни, то ректора з відпустки треба було відкликати і привезти до університету, аби він у неробочий час, у час своєї відпустки, під покровом ночі підписав звільнення Ірини Фаріон з Політехніки чи звільнення Ірини Фаріон від Львівської політехніки”.

Ірина Фаріон пообіцяла проаналізувати текст (допис міністра у ФБ – DL) від, за її словами, “основного неуkа України, від основного плагіатора в країні, від людини, якій байдуже до власних наукових досягнень, яка сьогодні представляє Міністерство освіти. Прізвище цієї людини Лісовий… Я змагатиму не лише за поновлення себе на посаді, я змагатиму за відставку ректора Львівської політехніки, всіх тих, які підписали цей незаконний наказ, я змагатиму за відставку вас, як основного з плагіаторів. До речі, Європейський суд плагіаторів ненавuдить. А ви — плагіатор номер один в країні. Можете ще до своєї компанії долучити очільника комітету з питань освіти і науки. Така деградація в освітній царині. А ми хочемо вигравати на фронті, коли у нас в тилу гарцюють відкриті вор0ги, які нацьк0вують не на викладачку. Я – не викладачка. Я була професоркою катедри української мови, Лісовий!”

Читайте також  На вулиці Шевченка водії вирвали лавки, щоб зробити проїзд автівкам

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.