На Коломийщині двоє грузинів і сумчанин пограбували квартиру

Завдяки пильності та небайдужості сусідки, правоохоронці, які за лічені хвилини прибули на місце злочину, затримали злодіїв, коли ті встигли знайти золото, фотоапарат та планшет і продовжували пошуки цінностей у чужому помешканні.-задержала-маститого-домушника-промышлявшего-квартирными-кражами-в-Ленинском-Орджоникидзевском-и-Хортицком-районах (13)
До Коломийського відділу поліції звернулася схвильована 36-річна місцева мешканка з повідомленням, що сусідка побачила невідомих осіб, які намагаються проникнути до її квартири.

Правоохоронці негайно прибули на місце події, де на «гарячому» з речовими доказами, а саме з інструментами за допомогою яких зламували замок та викраденими золотими виробами, фотоапаратом та планшетом затримали трьох зловмисників.

Ними виявилися двоє громадян Грузії 26 та 30-річного віку та 26-річний мешканець Сумської області, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо оголошення їм підозри та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Поліцейські перевіряють їх на причетність до інших злочинів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.15 (замах на злочин) та ч. 3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться слідство. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.