Знайшли тiлo школяра, якого шукали два дні (Фото)

У селі Курилівка Волочиської громади, що на Хмельниччині, 31 жовтня знайшли мертвим другокласника. Тіло дитини виявили у відстійнику.

Про це Суспільному Хмельницький розповіла начальниця сектору комунікації ГУ Національної поліції у Хмельницькій області Інна Глега.

“29 жовтня до поліції звернулася мама, що дитина гуляла в центрі й не повернулася додому. Підняли всіх людей, шукали декілька днів. Поліцейськими відкрито кримінальне провадження за статтею умисне вбивство з приміткою “Нещасний випадок”, — розповіла Інна Глега.

До пошуку хлопчика були залучені водолази ДСНС. За словами пресофіцера ГУ ДСНС у Хмельницькій області Віталія Гричанюка, його тіло знайшли у відстійній ямі на глибині 8 метрів. Для того, щоб дістати хлопця, потрібно було спускати відстійник.

Співчуття з приводу загибелі дитини висловили учителі Курилівської гімназії, де навчався другокласник.

“Учительський та учнівський колектив гімназії висловлює щирі співчуття родині хлопчика. Спочивай з богом, ангелику, ми будемо пам’ятати тебе щирим та усміхненим. На жаль, занадто коротким був твій земний шлях. Вічна пам’ять”, — йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.