Лобода покликала на роботу таксиста, який відмовився обслуговувати пасажирів українською мовою

Про намір артистка заявила у своєму Instagram.

Співачка Світлана Лобода неочікувано заявила, що готова взяти на роботу київського таксиста, який відмовився обслуговувати пасажирок державною мовою.

Відповідну заяву вона зробила в сторіз своєї сторінки в Instagram. Артистка опублікувала відео з тим самим водієм, у якому чоловік тепер вже українською мовою відповідає на закиди хейтерів, що він не ховається.

“Я готова цього хлопця взяти на роботу”, – російською мовою підписала відео Лобода.

ЛОБОДА ЗАЯВИЛА, ЩО ГОТОВА ВЗЯТИ НА РОБОТУ ТАКСИСТА, ЯКИЙ ВТРАПИВ У МОВНИЙ СКАНДАЛ

Нагадаємо, що днями у Києві спалахнув мовний скандал. Таксист на прохання пасажирок обслуговувати їх українською мовою, відмовився це зробити. Натомість зупинив машину, виклав багаж і висадив жінок, а сам поїхав. Згодом компанія Bolt, у якій працював таксист, повідомила, що чоловіка було звільнено і відсторонено від користування їхнім сервісом назавжди.

Зазначимо, що своїми діями водій таксі порушив статтю 30 Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної”. За порушення закону про мову у сфері обслуговування передбачено адміністративне покарання у вигляді накладення штрафу у розмірі від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400-5100 грн).

Нагадаємо, тим часом Світлана Лобода нещодавно вирізнилася виступом на корпоративі в Дубаї, де також виступали росіяни. На заході артистка співала свої російськомовні пісні. Артистка вже прокоментувала цю ситуацію і зазначила, що “артист виконує свої треки в оригіналі”.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.