Це будуть передвісники перемоги України: астролог дав прогноз на 2024 рік

У листопаді 2023 року Україна вийде на ті рубежі, які необхідні для останньої атаки навесні 2024-го. І саме ці події стануть передвісниками перемоги України.

Про це йдеться у прогнозі ведичного астролога Алакха Ніранжана.

За його словами, активні бойові дії закінчуватимуться наприкінці весни – на початку літа 2024 року.

“Україна прогризе фронт, але із зими буде змушена стати у глуху оборону. У той момент, коли Україна це зробить і доля Росії повисне на волосині, знову спливуть всі ці розмови про ядерну зброю. Знову почнуть ці “вирішувачі” їздити, намагатися вирішити це питання за рахунок України”, – зазначив він.

Водночас буде момент, коли просяде постачання озброєння та підтримка з боку Заходу. Він припаде на зимовий період. В результаті зима буде дуже важкою.

“Тому що з одного боку Україна дещо ризикує просісти через відсутність або обмеження підтримки Заходу, а Росія навпаки буде максимально докладати зусиль, тому що вона буде перед початком виборів. Вони зроблять все можливе, щоб показати хоч щось”, – пояснив астролог.

З огляду на це, зараз вкрай важливо приготуватися, запустити військову систему, щоб мати, з чим зустрічати ворога взимку.

“Зараз ви продавите навіть із тим, що не все отримали обіцяне від Заходу, але потім треба зустрічати. І зараз треба до цього готуватись і про це думати. І це дуже важливо”, – додав Алакх Ніранжан.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.