Радісна звістка! Закінчення буде дуже стрімким! Як все почалося несподівано так все і закінчиться

ЗАКІНЧЕННЯ БУДЕ ДУЖЕ СТРІМКИМ!

Ольга Стогнушенко:

ЯК ПОЧАЛОСЯ, ТАК І ЗАКІНЧИТЬСЯ!

ПPИПИHEHHЯ OБCТPIЛIB ТA CМEPТEЙ!

https://www.youtube.com/watch?v=66XAUh8Dzgw&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.presentnews.biz.ua%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo

Oльгa Cтогнyшeнко: МИ PAДIЄМO!

ПOЧУBAЄМO CEБE CПOKIЙHO ТA ЗAXИЩEHO

BIДEO!

Нагадаємо, названо ім’я людини яка врятує Україну в росії.. Проте є важливий нюанс: нам всім потрібно його..

 

Військовий аналітик Юрій Швець закликав українців вірити Головному Валерію Залужному та захищати його від недоброзичливців.Якщо існує людина, яка приведе Україну до перемоги над росіянами, то це є Головнокомандувач ЗСУ, вважає Юрій Швець.

Ексрозвідник переконаний, що генерал Валерій Залужний має всі якості полководця, а значить йому під силу повернути тимчасово захоплені території та показати світу могутність української армії.

При цьому військовий аналітик наголосив, що Головком ВСУ потребує підтримки та навіть захисту свого народу. Думку Юрія Швеця щодо того, хто приведе Україну до перемоги, можна дізнатися з відео на YouTube. Досвідчений радянський розвідник відзначив важливий момент у риториці Кремля, що змінилася, коли на заяву Залужного повернути Крим військовим шляхом ніхто не лякає ядерною зброєю: “Генерал Залужний каже, що ми битимемо ворога на його землі. Раніше на це відповідали: “А ми по вас ударимо тактичною ядерною зброєю”. Тепер вони кажуть, що цього ми не робитимемо.

Цікавий розвиток подій. Слідкуватимемо далі”.Потім Юрій Швець розповів українцям, від яких погроз їм варто захистити Головнокомандувача ЗСУ всередині самої країни: “Я вважаю, що генерал Залужний — це Маннергейм України наших днів, рятівник нації і не лише під час війни, а й після неї.

Він захистить Україну від смертельного ворога, але всередині країни народ має об’єднатися і захистити генерала від дрібних чиновників, жалюгідних заздрісників, які бояться його популярності, для яких головне — це не захист України, а залишитися при кориті якомога довше.

Читайте також  Нові правила оформлення спадщини в Україні. Що потрібно знати. Потрібно зробити два кроки

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.