«Що з його головою?». Періс Хілтон показала нові фото маленького сина — у Мережі обговорюють його проблеми зі здоров’ям

Американська знаменитість Періс Хілтон опублікувала нові фото свого маленького сина Фенікса.

Вона поділилася серією знімків, зроблених у Нью-Йорку, на яких позувала зі своїм первістком.

«Мій чарівний ангел Фенікс вперше в Нью-Йорку», — підписала кадри зірка.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Paris Hilton (@parishilton)

У коментарях фоловери активно обговорювали нові фото. Користувачі Мережі припустили, що у сина Хілтон є проблеми зі здоров’ям.

«Що з його головою? Періс, тримайтеся, і здоров’я малюкові», «Хлопчика потрібно відвести до лікаря», «Він гарненький, але, схоже, у нього є проблеми зі здоров’ям. Одужуйте», «Красива сім’я, здоров’я хлопчику», «Очевидно, що малюк потребує медичної допомоги», «Сподіваюся, що лікарям вдасться його вилікувати, гарний хлопчик», — пишуть у коментарях.

Тим часом низка американських видань опублікували статті на підтримку Хілтон та її сина, засудивши користувачів Мережі, які обговорюють стан здоров’я її дитини.

Так, редакція видання SheKnows назвала коментарі грубими і недоречними.

«Якщо ви не педіатр Фенікса, можливо, не давайте йому медичних порад? Це грубо й абсолютно недоречно», — зазначили у виданні.

Періс Хілтон повідомила про народження сина в січні 2023 року. Він народився від сурогатної матері. Батьком дитини є Картер Реум, чоловік Періс Хілтон, з яким вони заручилися в листопаді 2021 року.

Раніше Хілтон повідомила, що вибрала синові ім’я з міфологічним значенням. Фенікс — безсмертний чарівний птах, який відроджувався після своєї загибелі. Він вважається символом безсмертя й оновлення.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.