Двічі був поpанений, але завжди повеpтався до побpатимів. На фронті загинув воїн з Прикаpпаття. Фото

Захищаючи Україну, поліг 25-річний воїн з Івано-Франківщини Ігор Татарин.

Свій останній бій він прийняв на Харківщині: під час ворожого обстрілу 11 жовтня захисник отримав поранення, що стали смертельними.


На захист рідної землі воїн став ще у 2021 році, до початку повномасштабного вторгнення росії, був двічі поранений, але після лікування незмінно повертався на фронт, до побратимів.

Трагічну звістку про загибель Героя повідомили на малій батьківщині воїна, у Тлумацькій міській раді.

“Молодий та відважний захисник України, солдат Ігор Татарин, 1998 року народження, з села Остриня Тлумацької громади, загинув у російсько-українській війні.

Повний енергії та сил, мрій, надій та сподівань, він боронив українську землю та давав відсіч ворогові, разом з побратимами відстоював незалежність України та її територіальну цілісність”, – йдеться у повідомленні.

Більше про Героя розповіла директорка школи у селі Остриня Тетяна Шаряк. Там майбутній захисник отримував середню освіту.

Далі ж – навчався в Івано-Франківському професійному ліцеї автомобільного транспорту і будівництва.

Та зрештою обрав шлях воїна.

 

“9 грудня 2021 року Ігор став військовим і був у гарячих точках, де велися запеклі бої у зоні АТО (на той момент вже ООС. – Ред.). Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України він став на її захист. Був двічі поранений, але після реабілітації повертався до своїх побратимів, адже за цей час вони стали для нього другою сім’єю”, – зазначила Шаряк.

Свій останній бій Ігор прийняв 11 жовтня: під час виконання бойового завдання у районі Першотравневого Куп’янського району, що на Харківщині, він потрапив під ворожий обстріл. Поранення стали смертельними.

13 лютого цього року Ігорю Татарину виповнилося 25 років.

Читайте також  "Я той хлопець, якому ви дали шеврон, для мене він, як талісман": військові ССО відповіли на зворушливий лист підлітка

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.