ДВlЙНИК ПУТlНА ЗНІМАЄ МAСКУ! КАМЕРИ ЗНЯЛИ УСЕ!

ДВІЙНUК ПУТІНА ЗНІМАЄ МAСКY! КАМЕРИ ЗНЯЛИ УСЕ!В Це відео вже по всіх ЗМІ …

Нагадаємо, Фінське видання Yle опублікувало унікальні кадри з приватної поїздки Володимира Путіна до Фінляндії на початку 90-х років.

Видання отримало стару касету з домашнім відео, знятим під час візиту тодішнього мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака разом з Путіним на розкішну віллу на півдні Фінляндії. Візит відбувся під час першотравневих свят на початку 1990-х років.

Собчак і Путін приїхали на запрошення фінських бізнесменів з компанії Thomesto Group, яка тоді вела бізнес у Росії. Вони прагнули покращити торговельні відносини з росіянами і тому влаштували типовий для тих часів розкішний прийом.

Раніше про цей візит публічно не повідомлялося.

До того ж, зазначають журналісти, Путін параноїдально ставиться до свого особистого життя. Він не допускає витоку жодних відео, які б не були покликані підняти його президентський престиж.

Та тоді, на віллі у Фінляндії, Путін не міг диктувати, що знімати, а що ні. І те, наскільки гарно він виглядає.

Зовнішній вигляд Путіна на архівних кадрах не відповідає тому іміджу, який він вибудовував протягом років.

На відео Путін одягнутий в широкі спортивні штані Adidas і простеньку білу футболку. Волосся в нього дещо неохайне і задовге.

Як зазначають журналісти, ці відео показують, наскільки інакший вигляд мав нинішній диктатор до того, як він прийшов до влади.

«Ось таким був Путін до того, як він розбагатів: погана вітровка, погана зачіска, погана сорочка без рукавів, зайнятий повсякденними справами», — каже експерт з Росії та колишній московський кореспондент The Guardian Люк Гардінг.

У момент зйомки цих архівних кадрів Путін очолював комітет із закордонних справ мерії Санкт-Петербурга. На відео диктатор відпочиває на віллі керівника Thomesto Group, компанії, яка веде бізнес у Росії. Також була присутня колишня дружина Путіна Людмила.

Читайте також  Пyтíн вíддaв нaкaз! Oгօлօcили – cтpaшнe píшeння: зaгpօзa для ЗCУ. Hօвий eтaп вíйни -пօпepeдили

Він також зазначає, що на відео видно, наскільки Путін низький. Путін, який роками формував образ мачо, який може все, фотографуючись то за грою в хокей, то ловлячи рибу у Сибіру.

На архівних відео з Фінляндії Путіна зняли зокрема за грою в пінг-понг на пару з Анатолієм Собчаком. У запалі гри відомий нині своєю стриманістю диктатор навіть сміється.

«Найбільш вражає те, що Путін усміхається і виглядає як людина, а не як жахлива фігура, як зараз», — каже Гардінг, коментуючи ці кадри.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: