Бенкет під час війни: ЕКС-прокурор і працівниця ДБР влаштували пишне весілля

Судячи з відео, оприлюдненого нареченою в соцмережах, свято стало колишнім працівникам державних структур у круглу суму.

Упродовж минулих вихідних, 7-8 жовтня, в п’ятизірковому комплексі Emily Resort неподалік Львова святкували весілля 31-річний експрокурор Ростислав Ільницький і колишня співробітниця ДБР 27-річна Роксолана Москва. Наречена оприлюднила відео з першого дня свого весілля в соцмережах, з якого можна зрозуміти, що таке пишне свято стало сім’ям колишніх правоохоронців у круглу суму.

Як повідомляє Lviv.media, журналісти видання кілька разів намагалися зв’язатися з Ростиславом Ільницьким, щоб дізнатися, звідки в колишнього прокурора гроші на таке масштабне свято, але він не відповідав на дзвінки.

“Ми також спробували сконтактуватися з матір’ю молодої – відомою адвокатесою Богданою Москвою, можливо, це батьки профінансували дітям розкішне весілля, однак вона також не відповіла на телефонні дзвінки. Через деякий час до журналістів зателефонував батько молодого Василь Ільницький і просив не публікувати розслідування, мовляв, він багато допомагає армії”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією Lviv.media, у перший день на весіллі було понад 300 гостей, для яких виступали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова та гурт “Дзвони сонця”, а тамадою був шоумен Григорій Решетнік. Другого дня запрошених гостей було ще більше – близько 500, а розважав їх Дзідзьо. Весілля було оформлене в українському стилі, молода замість білої одягла вишивану сукню, а молодий переодягнувся у вишиванку.

Окрасою свята був двометровий весільний торт, який, за попередніми оцінками опитаних виданням кондитерів, коштує близько 100 тисяч грн.

Що відомо про молодят
За інформацією Lviv.media, Ростислав Ільницький 2019 року був у Радехові, що на Львівщині, заступником місцевого прокурора. Після цього начебто претендував на посаду прокурора Херсонської області, а кілька місяців тому він за власним бажанням звільнився з посади прокурора прокуратури Печерського району Києва. Ким і де зараз працює Ростислав Ільницький, виданню дізнатися не вдалося, оскільки він не відповідав на дзвінки і не відписував на повідомлення у WhatsApp.

Читайте також  Ми вже доїжджали до Львова як перед нами став старенький дідусь з жигулем на обочині: “Діточки, я вас прошу”

Як повідомляє видання, Роксолана Москва – колишня працівниця відділу кадрів Територіального управління ДБР у Львові. Її звільнили з бюро в березні 2022 року, однак згодом вона через суд вирішила повернутися на роботу. У вересні 2022 року Восьмий апеляційний адміністративний суд поновив її на посаді та стягнув на її користь 231 тис. грн за вимушений прогул. Наразі ДБР оскаржує це рішення у Верховному Суді.

Видання також повідомило, що Роксолана є донькою відомої у Львові адвокатки та бізнеследі Богдани Москви, а також родичкою колишньої дружини ексочільника ДБР Романа Труби.

Хто гуляв на весіллі
У списку гостей, який у сторіз в Instagram опублікувала Роксолана Москва, можна побачити прізвища депутатів Львівської міської ради Юрія Ломаги та Олексія Різника.

Також серед запрошених були люди, імена та прізвища яких збігаються з відомими персонами – зокрема, Василь Телиця (ймовірно, екскерівник управління боротьби з організованою злочинністю МВС України у Львівській області), Святослав Мазурик (ймовірно, працівник прокуратури Києва, який погорів на хабарі у 100 тисяч доларів) і Сергій Мальков (ймовірно, колишній податківець, звільнений з ДФС після розголосу історії з купівлею Maserati).

“Варто зазначити, що в обох молодят батьки – не бідні люди, і проводити весілля у воєнний час не заборонено. Однак виникають питання про доречність настільки пишної церемонії та гулянь під час війни”, – зауважили у виданні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.