Державну таємницю викрито! Дата кінця війни — країна затамувала подих: такого не чекали! Тримаймося!

Шанси закінчити війну у 2023 році значно зменшилися, оскільки Україна вибилася з графіка.

На усіх ділянках фронту точаться запеклі бої, але Сили оборони докладають максимальних зусиль, аби деокупувати усі території.

Про це в інтерв’ю заявив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов. Він також розповів про перспективи на фронті.

В одному з інтерв’ю (у лютому 2023 року) Буданов заявляв, що Україна має усі шанси закінчити війну до кінця цього року. Втім, ситуація на полі бою зовсім інша. Керівник розвідки пояснив, що на це вплинули різні причини – як суб’єктивні, так і об’єктивні, тому зараз Сили оборони вибилися з графіка. Проте пояснювати конкретно причини Буданов не став, адже це становить державну таємницю.

«Ми з нього (графіка) вибилися. Не відстаємо, а вибилися. Це зовсім інакше тлумачення»,– заявив Буданов.

Голова розвідки наголосив – це означає, що усе пішло шкереберть. Буданов пояснив, що Україна вибилася з графіка, а «кожен зробить свій висновок» щодо цього твердження.

Разом з тим, у розвідці розповіли про перспективи на різних ділянках фронту. Так, на Півдні продовжується ведення наступальної операції, на Сході – точаться запеклі бої навколо Бахмута. Буданов стверджує, що Сили оборони «просуваються повільно, крок за кроком», проте керівник розвідки сподівається, що до кінця 2023 року Україна деокупує Бахмут.

Варто також зазначити, що Сили оборони не лише відбивають усі атаки ворога, але й продовжують вести наступальні операції. Так, на Сході ЗСУ продовжують штурмові дії південніше Бахмута, а також мали успіх в районах східніше Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.