“Не таким мав бути кінець”: Мережу розчулила історія життя загиблого українського захисника (відео)

Щодня українські військові ризикують своїм життям та здоровʼям, захищаючи цивільне населення та вибиваючи російських загарбників із окупованих територій. Багато хто з наших воїнів, ставши на захист України, залишає удома своїх дітей, коханих, батьків, рідних та близьких.

Усі вони із завмиранням серця чекають на повернення Героя додому, однак, на жаль, далеко не всі історії мають щасливий кінець, передають Патріоти України.

Одна з них днями до сліз розчулила українців. У мережі опублікували ролик з історією життя одного з українських військовослужбовців.

 

Він складається з кадрів, на яких зафільмовані прості моменти радості: свята, дорослішання сина, дні народження, зустрічі з близькими, обійми та посмішки. Також на відео показано короткочасне возʼєднання родини вже під час повномаштабної війни, на яке всі з нетерпінням чекали.

Проте наступного разу воїн повернувся додому вже на щиті – він загинув у боях із російськими окупантами. “Не такий мав бути кінець”, – сказано в ролику”Як це боляче”, “Яких людей втрачаємо…безкінечний жаль і скорбота”, – писали в коментарях українці. Вони обурювалися тим, що Україна щодня втрачає на фронті найкращих людей, а дехто у світі тим часом думає, чи потрібно давати нам більше зброї.

https://t.me/uaobozrevatel/93380

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.