Ітaлія Жаxлива ДТП біля Венеції. Загинуло багато укpаїнців ФОТО

У Міністерстві закордонних справ України підтвердили, що внаслідок падіння автобуса з туристами біля Венеції (Італія) п’ятеро українців загинули, а троє поранені.

Наразі з’ясовуються всі обставини ДТП.

Про це спікер МЗС Олег Ніколенко повідомив у коментарі РБК-Україна.

“Українське посольство в Римі та генеральне консульство в Мілані вже займаються дорожньо-транспортною пригодою, яка сталася вночі на трасі А4 поблизу Венеції”, – зазначив Ніколенко.

За наявною інформацією, туристичний автобус із 40 пасажирами зірвався з естакади та впав з висоти близько 30 метрів.

Спікер МЗС повідомив, що наразі відомо про п’ятьох загиблих українців, ще троє травмовані. Зараз їм надається необхідна медична допомога в лікарні.

“Українські консули взаємодіють з італійськими правоохоронцями в контексті з‘ясування усіх обставин ДТП, тримають на контролі лікування наших громадян та встановлюють зв‘язок із родичами”, – додав Ніколенко.

Падіння автобуса біля Венеції: що відомо.

Нагадаємо, що трагедія сталася у материковому кварталі Местре італійської Венеції. Попередньо ЗМІ писали, що міський автобус, який перевозив туристів до кемпінгу, злетів з дороги і впав поблизу залізничних колій. Повідомлялося, що в транспорті перебували німці та українці.

За наявними даними від місцевих джерел, автобус пробив огорожу, пролетів 10 метрів, зачепив лінію електропередач, впав та загорівся.

На момент ДТП в салоні було 40 людей, з яких 21 – загинула, а ще 15 – отримали поранення.

За однією з версій ДТП, які називають в медіа, водієві стало погано, за іншою – в автобусі щось спалахнуло ще перед аварією. Однак свідки, опитані поліцією, другої версії не підтверджують.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.