Путін заявив про готовність до “мирних переговорів” з Україною

Путін вкотре заскиглив, що нібито Україна не хоче сідати за стіл переговорів із РФ.

Російський президент Володимир Путін маніпулює темою переговорів. Він заявив, що Росія “ніколи не відмовлялася від переговорів” з Україною. tsn.ua

Таку заяву російський диктатор сказав на брифінгу в понеділок, 4 вересня, за підсумками переговорів із турецьким лідером Реджепом Ердоганом, передають пропагандисти.

“Росія ніколи не відмовлялася від переговорів. І зараз ми не відмовляємось. Президент Туреччини порушував ці питання під час нашої зустрічі, я це підтверджую”, – сказав господар Кремля.

Так, Путін вкотре поскаржився на Україну, бо вона не хоче сідати за стіл переговорів із країною-агресоркою.

“Ми знаємо, що за посередництва президента Туреччини було досягнуто домовленості, були проєкти документів узгоджені між російською та українською делегаціями, але потім Україна відправила їх на звалище. До цього ніхто не повертається. Ми чуємо про якісь нові ініціативи, але це не те, що будь-коли з нами обговорювалося. Тому ми нічого нового не сприймаємо”, – заявив він.

Роосійські пропагандисти пишуть, що “Росія нібито ніколи не відмовлялася від посередницьких послуг”, які, зокрема, йшли від Китаю, Африки, Туреччини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.