Війна закінчиться дуже скоро: український вчений дав вражаючий прогноз

Понад 70% з його передбачень здійснюються


Війна в Україні закінчиться до другої річниці від її початку, максимум – до кінця першого кварталу.

Такий прогноз дав український вчений, викладач Дніпровського Національного університету імені Олеся Гончара Василь Шевцов в ефірі програми на каналі «Мій світ».

За його словами, бойові дії закінчаться до другої річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україні – в лютому або ж до кінця березня 2024 року. Україна поверне Крим, проте виникнуть складнощі з Донбасом, оскільки там зберігається великий вплив РФ на людей.

– Спочатку ми зайдемо в Крим, бо Донбас зараз дуже підключений до того кремлівського агрегора, там свідомість живе телевізором. Там народ дуже налаштований проти нас, окрім села, але саме села там практично мало.

 

Швидше за все ми вийдемо на кордони до кінця року, а вже офіційно підпишемо договір у лютому чи максимум до кінця першого кварталу, – розповів Шевцов.

За прогнозами вченого, саме офіційне закінчення війни відбудеться у лютому, проте деякі бойові дії ще продовжаться.

Довідково
Василь Шевцов – завідувач кафедри проєктування і конструкцій літальних апаратів, кандидат технічних наук, доцент. Шевцов – єдиний в Україні викладач курсу «Проєктування ракет-носіїв та космічних апаратів». В його професійному доробку понад 100 наукових праць та 28 свідоцтв на винаходи. Його прогнози вражають – здійснюється понад 70.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.