На трасах відновлюють блокпости: під час тривог рух буде заборонено

Українців попередили про обмеження на трасах.

Як стало відомо, що на трасах відновлюють блокпости, а також під час тривог рух буде заборонено. Про це йдеться у матеріалі, опублікованому у соціальній мережі.

Отже, йдеться про те, що у Львівській області відновлять нічні блокпости на трасах та обмежуватимуть рух під час тривог. Так вирішили у ОВА (у зв’язку з наближенням опалювального сезону).

Його прийняла сьогодні Рада оборони Львівщини. Вжиті заходи повинні сприяти контрдиверсійній роботі та громадській безпеці перед початком опалювального сезону та через ризики російських атак по енергетичних та інших стратегічних об’єктах.

Тому, за рішенням ради оборони області, на головних трасах, зокрема на в’їздах до Львова, відновлять блокпости.

“Це робиться для підвищення безпеки мешканців регіону напередодні опалювального сезону та на тлі регулярних обстрілів ракетами та дронами”, – зазначила представник СБУ у Львівській області Роксолана Яворська.

Також на окремих ділянках автошляхів області, зокрема на кільцевій Львова, під час сигналу “Повітряна тривога” в період комендантської години окремою командою ПВК Захід здійснюватиметься обмежений рух вантажного, великогабаритного транспорту, мотоциклів, скутерів – всього транспорту, що видає високий рівень шуму.

“Робимо це для того, щоб наші захисники неба могли ефективно виявляти “шахеди”. Просимо з розумінням поставитися до обмежень. Вони будуть короткочасними і на окремих ділянках доріг”, – зазначили у ЛОВА.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.