“Жовтень стане вирішальним“, – мольфар передбачив завершення війни з Росією

Мольфар Макс Гордєєв передбачив, коли завершаться бойові дії в Україні. Він назвав жовтень вирішальним місяцем нашої країни.

“Жовтень стане вирішальним“, – мольфар передбачив завершення війни з Росією – today.ua
На думку езотерика, другий місяць осені буде важким для України. Найскладніші дні – 1, 5, 17, 18 та19 жовтня. Наприкінці місяця, починаючи з 20-го числа, в країні очікуються складнощі в енергетичній системі. ЗСУ продовжуватимуть звільняти наші території, а окупанти – завдавати ракетних ударів.

Гордєєв назвав найнебезпечніші регіони.

“Найбільша небезпека нависла над Кривим Рогом, Дніпром і Дніпропетровською областю, Харковом і Харківською областю, Одесою та Одеською областю. Щодо Києва, то росіяни намагатимуться пробивати електростанції. Звичайно, у Києві перебуває найбільше ППО, але ми повинні розуміти, що вони будуть бити по містах, які найменш захищені та знаходяться неподалік Києва. А це Полтава, Суми, Житомир, Вінниця. Там буде дуже важко”, – зазначив мольфар.

Макс Гордєєв зазначив, що перемоги йдуть у напрямку Азовського моря. Наші захисники можуть дійти до потрібної мети у жовтні. Мольфар упевнений, що Україна має шанс на потрапляння до НАТО. Він також спрогнозував переговори.

“Жовтень вирішить подальшу долю нашої країни. У жовтні ми можемо дійти потрібної мети. І є дуже висока ймовірність, що до середини 2024 року може закінчитися війна”, – цитує провидця УНІАН.

Щодо Криму, там ситуація буде критичною і протистояння може тривати близько 5-8 років. Гордєєв вказав на проблеми російського тирана Володимира Путіна, у якого шизофренія та маразм. Психічний розлад лідера рашистів лише прогресуватиме.

“Жовтень стане вирішальним“, – мольфар передбачив завершення війни з Росією

Макс Гордєєв підкреслив, що в майбутньому Росія матиме напружені відносини з іншими державами. А нас із Польщею нас спеціально хочуть посварити, бо загарбникам це вигідно. Ситуація до кінця року покращиться і проблем із сусідньою країною більше не буде.

Читайте також  На війні загинув боєць Григорій Мисюга з Калуша, який пройшов Попасну і Бахмут

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.