“Нова реальність”: військовослужбовець сказав, на скільки років може затягтися війна

Скільки років може тривати війна з Росією і чому навіть вихід на межі 1991 року може не принести довгоочікуваного світу на українську землю.

Своєю думкою поділився журналіст, політолог та військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов. politeka.net

За його словами, прогнози, в яких озвучується думка, що війна може тривати ще 8 або 12 років – це з розряду притчі про Ходжу Насреддіна, який обіцяв хану навчити Ішака говорити за сто років і хорошу оплату.

«…Неможливо спрогнозувати військові дії навіть на п’ять років чи на три. Наступного літа ЗСУ можуть бути вже у звільненому Криму. А можуть тримати блокаду окупантів, що обороняються на півострові, і через два роки», – пояснив Сазонов у своєму телеграм-каналі.

ЗСУ, війна, фронт, поле бою, знімок з екрана: YouTube

Політолог також наголосив, що є ймовірність того, що після звільнення всієї території України та виходу на кордони 1991 року повноцінний мир не настане. А це означає, що Україна житиме, як Ізраїль.

«У постійній боєздатності, з укріпленими кордонами, періодичними прильотами та нашими «відповідями». Це може тривати скільки завгодно, але це вже не гаряча фаза війни, а нова «мирна реальність»», описав один із сценаріїв розвитку подій військовослужбовець ЗСУ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.