Переговори восени та перемир’я: боєць ЗСУ вказав на страшні наслідки для України

У сценарію, в якому вже восени відбудуться переговори і буде оголошено про перемир’я є жахлива розв’язка.

Про розвиток подій за таким сценарієм та про його наслідки розповів журналіст, політолог та військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов. politeka.net

За словами Сазонова, переговори між «ключовими гравцями» щодо того, щоб восени відбулися переговори і було оголошено про перемир’я справді йдуть.
Прихильниками такого сценарію є «низка впливових персонажів у США, Євросоюзі та Україні».

«Американська група вважає, що росія вже достатньо отримала ударів і якщо їй дати із втратами вийти з війни з Україною – стане слухняною. І зробить усе, щоб Захід її пробачив. Тобто стане союзником або знаряддям у грі проти Китаю. У ЄС цю ідею підтримують ті, хто не вірить у реальність російської загрози на даному етапі і хоче якнайшвидше повернутися до бізнесу з РФ. В Україні… ті, у кого мотиви збігаються з їхніми європейськими колегами. Оскільки таке перемир’я дуже хоче отримати і Москва, сміливо додавайте до перерахованих всю їхню агентуру та лобістів», – розповів Сазонов у своєму телеграм-каналі.

Проте, продовжує військовослужбовець та політолог, проти цього сценарію працює одна проста істина, яку багато хто бачать. І це в результаті зводить нанівець зусилля лобістів осіннього перемир’я.

«Істина в тому, що для Росії тут йдеться саме про перемир’я, а не про мир. Їм потрібна пауза, ослаблення санкцій тощо. Щоб розігнати військову промисловість, закликати та навчити достатню кількість бійців. Зробити висновки з помилок провальної військової кампанії та повторити її вже у новій якості», – пояснив Сазонов наслідки такого перемир’я.

У Києві це розуміють і, за словами Сазонова, схвалення України на переговори та перемир’я восени не буде.

Читайте також  Ситуація в Маріуполі з кожним днем ​​стає дедалі критичнішою

«Єдиним фронтом із Києвом тут виступлять усі розсудливі союзники. Тож ймовірність осіннього сценарію мінімальна», – упевнений Сазонов.

Політолог також переконаний, що сценарій перемир’я навесні за підсумками зимової кампанії також нереалістичний.

«Цей сценарій практично повторює осінній із тими ж прихильниками та противниками. Просто тому, що з наявними ресурсами та постачанням озброєння від союзників Україна за зиму може просунутися, може здорово накостиляти окупанту, але говорити про принципову перемогу рано…», – наголосив Сазонов.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.