Відстрочок більше не буде: у ТЦК приголомшили українців – навіть закону не дочекалися

Українцям розповіли, чому відмовляють у відстроченні.

Як стало відомо, що в Україні планують скасувати відстрочку від мобілізації для студентів віком від 30 років. Хоча змін не прийнято, деякі студенти магістратури денної форми навчання скаржаться, що їм уже відмовляють у відстрочці. Про це йдеться у матеріалі 24tv.

Отже, Житомирський обласний ТЦК та СП відреагував на те, що мешканці Житомирщини нібито скаржаться, що студентам магістратури денної форми навчання відмовляють у відстроченні.

У Житомирському обласному ТЦК та СП наголосили, що громадянам вручають повістки для того, щоб вони оновили дані та підтвердили факт навчання у навчальному закладі.

“Відповідно до Закону України “Про військовий обов’язок та військову службу” всі учні зобов’язані щороку до 1 жовтня подавати до районних (міських) ТЦК та СП документи, довідку з відповідного навчального закладу”, – заявили у ТЦК та СП.

У ТЦК також пояснили, що громадяни України, які прибувають до ТЦК та СП для отримання відстрочки від мобілізації, прямують на ВВК для обстеження та встановлення факту придатності до військової служби.

Відстрочення надають лише придатним, а непридатні – виключаються із військового обліку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.