Жeртв все більше: Вчителька втерлася в довіру до дітей за допомогою ігор, а потім розбeщувaла їх огoленими фото

Якщо її провину доведуть, вчителька сяде у в’язницю на 25 років.

38-річну Алісу МакКоммон звинувачують у жорстокому поводженні та розбещенні маленьких хлопчиків. До поліції надходить все більше заяв від передбачуваних жертв.

За даними слідства, вчительку англійської мови, яка навчає дітей до 10 років, заарештували після того, як вона відправила оголені фото своїм учням, яких нібито виховувала за допомогою онлайн-ігор, пише dailystar. Більше того, американку з Теннессі звинувачують у зґвалтуванні дитини.

Після арешту декілька неповнолітніх розповіли, що Аліса втерлася в довіру та спробувала з ними потоваришувати, граючи у відеоігри. Вже потім вона надсилала непристойні знімки. Якщо її провину доведуть, вчителька сяде у в’язницю на 25 років.

“Детективи поліцейського управління Ковінгтона продовжують розслідувати цю жахливу експлуатацію та жорстоке поводження з цими маленькими хлопчиками. Ми розраховуємо також продовжити розслідування, щоб визначити відповідальність інших дорослих у цій справі, у тому числі тих, хто знав про насильство, а також тих, хто дозволив чи надав місця для вчинення таких незаконних дій”, – розповів начальник поліції Тернер.

Зараз Маккоммон офіційно під вартою і відсторонена від занять, а поліція всерйоз зайнялася цією справою. Однак її можуть випустити під заставу 25 000 доларів, і якщо це станеться, вона зобов’язана не контактувати з неповнолітніми, крім своїх власних дітей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.