Похолодає до +10 і вдарять грозові дощі: де в Україні буде найхолодніше

Через значні опади у Львівській та Івано-Франківській областях підвищиться рівень води.

Погода в Україні 4 вересня буде дощова. Синоптики прогнозують мінливу хмарність. У багатьох областях буде грозовий дощ. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Через значні опади у Львівській та Івано-Франківській областях підвищиться рівень води.

Погода 4 вересня
В Україні 4 вересня буде хмарно з проясненнями. У більшості західних областей будуть дощі з грозами. Опади прогнозують також у Вінницькій, Житомирській, місцями Київській, Черкаській, Дніпропетровській та Одеській областях, східних областях.

У цей день вітер буде північним та північно-східним. Його швидкість буде досягати 5-10 м/с.

“Температура вночі 11-16°, на півдні та південному сході країни до 19°; вдень у західних, північних та Вінницькій областях 19-24°, на решті території 24-29°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +10
За даними Meteoprog, 4 вересня температура повітря опуститься до +10 градусів. Найхолодніше буде у Львівській області. Там температура повітря буде 10-23 градуси тепла.

Найспекотніше буде у Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях. Там температура повітря буде 17-31 градус тепла.

Погода 4 вересня в Києві
У Києві 4 вересня буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують короткочасні дощі. Вітер буде північним та північно-східним зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура по області вночі 11-16°, вдень 19-24°; у Києві вночі 13-15°, вдень 20-22°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.