Прогноз погоди в Україні на 1 вересня: Яким буде перший день осені

Більшість областей заллє дощами.

У п’ятницю, в перший день осені, погода в більшості областей буде дощовою. Водночас на півдні та сході країни спекотно – до 32°.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Вночі на півдні, в центрі та в більшості північних областей, а вдень в Україні, крім західних, Житомирської, Вінницької та Київської областей – короткочасні дощі та грози. Крім того, в окремих районах центральних і південних областей будуть град і шквали 15-20 м/с.

Вночі стовпчики термометрів у західних областях покажуть +10-15°, а на півдні – до +23°. На решті території України в нічну пору температура повітря становитиме +14-19°.

Вдень на переважній більшості території повітря прогріється до +21-26°. Спекотніше буде на півдні та сході – до 27-32°. Тим часом у Карпатах тримається прохолода: вночі +7-12°, а вдень +13-18°.

Прогноз погоди в Києві
В області та столиці 1 вересня буде мінлива хмарність. Вночі синоптики прогнозують короткочасний дощ і грозу. Втім, вдень опадів не буде. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Крім того, синоптики попереджають про пожежну небезпеку на Київщині.

В області температура повітря вночі становитиме +14-19°, вдень – +21-26° тепла. В Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 17-19° тепла, а вдень повітря прогріється до 25° вище нуля.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.