Заїхавши за харчами для наших захисників, то стало дуже соромно! На волонтерській кухні немає жодного українця, всі ці люди – іноземці

Сьогодні заїхавши за харчами для наших захисників, то стало дуже соромно! На волонтерській кухні немає жодного українця, всі ці люди, які є на світлинах – іноземці.

Шоооооооооккккк!!!

Агоооооооввввв народе УКРАЇНИ ВИ ДЕ???

Сьогодні заїхавши до наших невтомних бджідок у Львівська Волонтерська Кухня / Lviv volunteer kitchen за харчами для наших захисників, то отримала шок і стало дуже соромно! На волонтерській кухні немає жодного українця, всі ці люди, які є на світлинах – іноземці (англійці, американці, литовці, поляки, корейці та багато ін.). Вони приїхали в Україну, зняли собі кімнати в хостелах і приходять щодня нарізати овочі та фрукти для наших захисників! Тут не потрібні донати, тут не потрібно копати лопатою окопи, тут потрібно 2-3 год вашого часу!

А тепер питання «А то як так? А кому потрібна така омріяна і оспівана в соцмережах ПЕРЕМОГА??? Ми всі такі патріоти, всі так шкодуємо хлопців з передової, так хочемо ПЕРЕМОГИ!!!??? А хто ж має нам вибороти ту довгоочікувану перемогу??? Америка, Європа? Хто?????? Може досить чекати, що нам привезуть, дадуть, зроблять за нас??? Може таки згуртуємось і будемо докладати всіх зусиль, щоб допомагати фронту? Я дуже хочу, щоб ви зрозуміли, що наша основна діяльність – це в ЗСУ, або для ЗСУ!!!

Дуже надіюсь, що мене хтось таки почує та виділить пару годин свого часу, щоб допомогти! Зараз період збору урожаю, тому хто має можливість, привозьте городину! Адреса Львівська Волонтерська Кухня / Lviv volunteer kitchen: м. Львів, вул. Просвіти, 4а. Щодня з 12:00 до 19:00!

Також постійно потрібні люди для плетіння сіток: 1 школа (вул. Трильовського, 17), Волонтерський центр “Ideya”, Волонтерський Центр УГКЦ Парафія Вознесіння Господнього та багато інших. Ця інформація є у вільному доступі, або ж запитайте у волонтера, якому довіряєте!!

Читайте також  У США вчителька принесла підліткам алкоголь і марихуану: учні подякували, поліція арештувала

Будьте вірними собі!

Будьте вірними Україні!!!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.