“Бумеранг війни: Тепер російського загарбника самого брали в полон”

Справедливість є на світі. Тепер російського загарбника самого брали в полон – справедливість перемогла.

Якщо ви, наші дорогі читачі, ніколи не звертали увагу на прислів’я про карму або про “закон бумерангу”, то у нас для вас є дуже пізнавальні новини. Один із українських парамедиків, який рятує життя захисників на фронті, поділився цікавою життєвою історією.

Так, парамедик Орест Грицюк, якого було звільнено з полону російських окупантів, випадково впізнав окупанта, який брав його в полон. Однак цього разу є нюанс – тепер бойовика з армії Росії брали в полон бійці ЗСУ.

Про це стало відомо завдяки публікації Ореста Грицюка у мережі Facebook.

“Карма в дії. Рік і тиждень тому я потрапив у полон, а сьогодні побачив фото російського солдата з підрозділу, який мене брав мене в полон з моїми побратимами. Тільки в полон брали вже його. Карма в дії. Велкам ту зе клаб, так сказати, – написав Орест Грицюк.

Також варто нагадати той факт, що масового каяття серед російських військовополонених немає. Проте є люди, які навіть демонструють щире каяття та можуть заплакати.

Ось і на цьому знімку, де Орест помітив окупанта, можна побачити емоції на обличчі загарбника. Тепер уже полоненого, котрий не зможе нікому нашкодити.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.