“Шокуюча недбалість у лікарні: Таблетки замість лікування обірвали життя 10-річного хлопчика”

Батьки звернулися із травмою голови у 10-річного українця, але серйозного лікування вони не дочекалися.

Телеканал “Суспільне” опублікував сюжет щодо родини з Рівного, які втратили 10-річну дитину через недбалість з боку медпрацівників.

Батьки малюка заявляють, що йому не надали необхідної допомоги, 7 серпня, коли вони звернулися із травмою голови до центральної міської лікарні. Через чотири дні він помер.

У нього, за словами, матері дуже боліла голова, на що лікарі порекомендували просто прийняти “Нурофен”.

[quote author=””]”Я була там сама, почала до чоловіка дзвонити, кажу: “Роман, давай десь кудись везти, про нас забули, нас тут ніби немає”. А він мені: “Таня, у нас запевнили усі лікарі, що жодної загрози немає. Чекаємо до четверга”, – розповідає жінка.

Дитина весь цей час перебував у свідомості, усвідомлював усе, що відбувається довкола і де вона знаходиться. Втрати пам’яті був. Але в той час, коли він спав, намагаючись повернутись на бік, ліва рука залишалася на місці. У ніч на 9 серпня хлопчик скаржився на сильний біль голови, таблетки не допомагали.

“Запитали, чи є Дімедрол. Я сказала, що побіжу куплю, якщо треба. Вони сказали, що уколуть своє. Буквально після цього уколу він почав покриватися плямами. Я почала кричати, що це алергія”, – додала матір.

Тоді він мав зупинку дихання, невдовзі його успішно реанімували. Повезли на КТ, побачили блискавичний набряк лівої та правої півкулі та необхідність термінової операції. Було підписано дозвіл на трепанацію черепа, щоб зменшити тиск. Але після операції дитина не прийшла до тями.

[quote author=””]”Коли вже минула доба, приїхали до лікарні, зустрілися з Гіриком. Він нас уже вранці готував на донорство дитину віддати. Запропонував нам прямо в лоб на донорство дитину віддати на органи”, – заявляє батько.

Читайте також  Від COVID-19 помер хірург Олег Гайда – брат загиблого від коронавірусу начальника львівського військового госпіталю Івана Гайди

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.