Війна закінчиться назавжди: Астролог назвав довгоочікувану дату

Астролог розповів, коли закінчиться війна.

Астролог Влад Росс поділився прогнозами коли закінчиться війна в Україні. Усі українці очікують на закінчення війни в Україні та перемогу над окупантами. Астролог розповів, коли настане кінець військових дій. Про це повідомляє УНІАН.

Виходячи зі слів Влада Росса, президент Америки Джо Байден спеціально розтягує цю війну, щоб підвищити свої шанси на перемогу у президентських виборах в Америці.

За його словами, як тільки наша країна вступить до НАТО, війна одразу ж закінчиться. Проте трапиться це лише у липні наступного року, якраз перед майбутніми виборами в Америці.

Влад Росс стверджує, що закінчення війни буде лише наступного року. Венера — планета миру та спокою — кульмінуватиме у річному солярі України. У зв’язку з цим у липні 2024 року Україна вступить до НАТО і зараз закінчиться війна.
Також астролог додав, що цього року не варто сподіватися і чекати на скасування військового стану. Це нікому не вигідно.

У зв’язку з тим, що військовий стан продовжили до 15 листопада, раніше цього терміну Україна ні на які домовленості не піде. Хіба що путін помре або якщо до влади прийде мер Москви Сергій Собянін, то в такому разі можна буде домовитися про капітуляцію Росії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.