Ліквідація пригожина та початок кінця росії: у ГУР розповіли, що буде далі

Ситуація із загибеллю пригожина може дати тріщину у режимі путіна.

Подія з падінням літака Євгена Пригожина могла стати навмисним терористичним актом, оскільки в Росії продовжуються насильство і конфлікти. Про це повідомив в ефірі телемарафону представник ГУР Андрій Юсов.

“Їдять один одного вони давно вже й у різний спосіб. Кого варять на повільному вогні, кого смажать швидко, а кого їдять сирим, просто солять. Насправді припускати ймовірність якоїсь випадкової аварії може хіба що російська пропаганда. Зрозуміло, що це умисний терористичний акт чи поразка ззовні, чи всередині. Це ліквідація низки осіб”, – заявив чиновник.

За його словами, серйозних руйнувань росії загибель пригожина не завдасть, але це може стати початком чергових процесів.

“Попри всі емоції після низки подій на болотах і ТОТ, треба розуміти, що життя триває і рухатиметься далі. росія велика по території держава, і лише одна структура ппк “вагнер” не спричинить дуже швидких руйнувань, але це може запустити чергові процеси. Для режиму путіна це чергові речі, які підмивають “основи” цього режиму існування”, – підкреслив Юсов.

Як зазначив представник ГУР, світ зміг знову побачити ціну слова путіну. Водночас він вважає, що інформація про загибель лідера бойовиків вимагає ретельної перевірки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.