Львів і Буковель стали найпопулярнішими туристичними напрямками серед українців

Львів та гірськолижний курорт Буковель стали найпопулярнішими туристичними напрямками серед українців на зимові свята.

 bukovel

Такими є результати моніторингу Центру розвитку туризму України на основі найпопулярнішої системи on-line бронювання готелів Booking.com, повідомляє директор центру Володимр Царук, пише Укрінформ.

Зокрема, на різдвяні свята львівські готелі були заброньовані на 94%, а готелі та апартаменти на курорті Буковель та поблизу нього мають показник у 92%. Більшість пропозицій пропонуються вже не на самому курорті, а за 10-15 кілометрів поблизу нього.

Третій за популярністю напрямок — гірськолижний курорт Славське (Львівська область), де було заброньовано 85% номерів. “Популярності українських Карпат цього року додали наявність снігу та автентичні народні традиції, які збереглися у цих місцях”, – у свою чергу зазначила заступник начальника управління туризму Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.

Майже однаковою популярністю на різдвяні свята користувалися  Київ (42%) та Одеса (35%). Готелі обох міст приваблюють туристів спеціальними тарифами. Зокрема, проживання у 4-5-зіркових готелях на Різдво в Одесі складало 900-1800 гривень за номер на добу, у Києві – від 1800 до 5 000 гривень.

Варто зазначити, що цього року українці стали більше їздити і до інших туристичних центрів. Зокрема, великим попитом користуються готелі та санаторії Закарпаття, гірськолижний курорт Мигово (Чернівецька область) та місто Кам”янець-Подільський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: