Ми сильні, бо ми різні

1

Упродовж 2015 року Україна пережила зміни у всіх сферах життя. Соціальні, політичні і міжнародні здобутки нашої держави можуть створити передумови не тільки для стабілізації соціально-економічної ситуації та відновлення українських кордонів. Та попри усі зрушення, є найважливіший здобуток: цей рік вселив надію українців у велике майбутнє Української Держави.

Ми змогли зберегти цілісність. Російські окупанти, прикриваючись невеличкою зграєю місцевих сепаратистів та прикриваючись мирним населенням загарбаної території, увесь рік намагалися прорвати українську лінію оборони. Вони провокували та діяли підступно. Але українські воїни вистояли і дали гідну відсіч. Кремлівські маніпулятори вели проти нас неймовірну інформаційну боротьбу та усілякими способом намагалися посіяти в головах українців зерно розчарування, зневіри, розбрату та ворожнечі. Але ми зуміли зберегти свій стержень патріотизму і не піддалися на «вєсті кісєльова».

Не секрет, що ми різні. Але саме у цьому ми унікальні. Різні соціальні статуси, рівні матеріального забезпечення, різні конфесії та віросповідання, відмінності у політичних поглядах, культурних та національних особливостей – усе це не стало перешкодою нам відчувати себе українцями і вболівати за долю нашої держави.

Українські кордони не просто об’єднали людей з українськими паспортами на одній території. Ми стали однією, єдиною нацією. Науковець і працівник металургійного заводу, багатий і бідний, православний і католик, націоналіст і ліберал, українець, росіянин, поляк і білорус викристалізувалися в Українську Державу!

Усі неприємності, невдачі і перешкоди зробили нас тільки сильнішими. І в той час, коли російський провокатор кричить з телевізора що ми різні, українці знають, що саме у багатогранності наша сила. В цьому особливість і цінність української нації. Бо ми не озираємося назад. Ми крокуємо вперед нога в ногу на шляху побудови вільної, незалежної та суверенної Української Держави.

І це, без сумніву, наш найважливіший здобуток.

За матеріалами: www.pravda.com.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: