“Мобілізувати 3 млн людей”: у Німеччині назвали єдиний спосіб для України перемогти росію

На передову можна мобілізувати 10% громадян, як це зробив Ізраїль у 1947-48 роках.

В Україні продовжили дію військового стану та загальної мобілізації до 15 листопада 2023 року, громадян активно призивають на службу. Однак у Німеччині впевнені, що цього замало. На думку експертів, для перемоги над російськими окупантами потрібно мобілізувати 3 мільйони людей.

Про це йдеться у матеріалі німецького видання Welt. На сьогоднішній день населення України перевищує 30 мільйонів людей, а щоб здобути перемогу у війні, за словами експертів, необхідно мобілізувати 3 млн громадян.

У статті зазначили, що чисельність Збройних Сил України може сягати 3 млн. На передову треба мобілізувати 10% громадян, як це зробив Ізраїль у 1947-48 роках, під час Арабо-ізраїльської війни, яка також називається Війною за незалежність Ізраїлю.

“Тільки таким старим добрим способом і з такою чисельністю Збройних сил Україна зможе звільнити свою територію. У війні на виснаження, як це відбувалося в більшості європейських воєн за незалежність”, – пише Welt.

Водночас джерело в Генштабі ЗСУ у коментарі Ukrainian Military Pages заявило, що щомісяця потрібно мобілізувати щонайменше 10 тисяч українців. Така кількість потрібна хоча б для того, щоб просто утримувати чисельність сил оборони на існуючому рівні.

Варто зазначити, що зараз загальна чисельність Сил оборони України перевищує мільйон осіб, з них у Збройних Силах України служать близько 800 тисяч осіб.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.