Проpоцтво Отця Піо пpо 3 світову війну. “Третина людства загuне… Воно почнеться дyже…” ВІДЕ0

Наш Господь Ісус Христос оголосив Падре Піо такі послання суду для третини людства:

Година мого повернення близька. Мої ангели, покликані виконувати це завдання, будуть озброєні мечами. Їхню увагу буде звернено проти нечестивих. Хмари утворять вогняні урагани і потоки лави, що падають на землю. Блискавки, повені, землетруси будуть постійними. У різних країнах будуть відбуватися вогняні пошесті і буде йти вогненний дощ.

Воно почнеться дуже холодної ночі. Грім і землетруси триватимуть три дні і три ночі. Це доведе, що Бог є Господом.

Усі ті, хто вірить в Мене і вірить Моїм словам, нехай не бояться, тому що Я не покину їх, і особливо тих, хто повідомляє це застереження іншим для їхнього блага, щоб вони могли звернутися до Бога і не чинити зла. Я даю вам знаки, щоб підготуватися до цього.

Ніч буде холодна, вітер буде шуміти і буде грім, тож зачиняйте двері та вікна і ні з ким не розмовляйте поза домом. Станьте на коліна під хрестом і помоліться за свої гріхи. Поки земля трясеться, не дивіться назовні, бо гнів Божий святий, тобто подвійна повага. Хто не дотримується цієї поради – загине. Хто постійно страждає як мученик – той мученицько помре і ввійде в Царство Небесне.

На третю ніч вогонь і землетруси припиняться, і сонце засяє на світанку. Ангели в людській формі спустяться на землю, несучи дух миру. Безмірна радість спалених людей молитиметься Богу з подякою. Хто в ласці і шанує Пресвяту Матір, тому нічого не станеться.

Покарання, яке прийде, не можна порівняти з жодним іншим покаранням, яке Бог дозволив під час створення світу.

Читайте також  Психолог розповів українцям, як пережити локдаун

Третина людства загине. Невідкладність моменту спонукає Мене звернути увагу на те, що ця велика небезпека загрожує всьому людству, якщо воно не навернуться.

Ніхто не знає ні дня, ні години, коли це станеться, це знає лише Мій Отець. Запам’ятайте цю настанову, яку я вам даю, і не сприймайте її легковажно, бо небезпека близько, і на короткий час. Треба скористатися цим і не піддаватися злу, не дати злу дорогу. Не буде виправдання, якщо не знати цього. Небо вас попереджає, хоч людей це не знеохочує – але тоді буде пізно.

Білий туманний газ з’явиться через / нічне / оголошення війни від Будапешта до Нюрнберга, від Дрездена до Рурської області, у Калинінграді. Прилетять з півдня чорні та сірі птахи — з такою силою, що небо закриють, їхня штаб-квартира буде Петербург, біля росіян. І спочатку бомба впаде біля церкви в баварському лісі, і все буде знищено, і ніхто не зможе перетнути ці сторони. У селах і містах будуть різні страшні транспортні засоби.

Південна Англія та Північний полюс зникнуть назавжди. Виникатимуть нові землі. Помруть Нью-Йорк, Марсель, Париж, Гатсбург і Відень. Країни на південь від Дунаю будуть пощадені, вони не відчують війни, хто дивитиметься від них на погибель, їхнє серце не витримає страшного видовища. Через три дні Хрест з’явиться на опівнічному небі. За одну ніч загине більше людей, ніж за дві світові війни.

Після цих жахів настануть золоті часи. Залишаймося в стані благодаті, без тяжкого гріха, бо ми в лоні Бога, який бажає добра Своїм дітям, щоб забрати їх додому в найвідповіднішу хвилину. Тому ми повинні молитися за спасіння душ. Добрий приклад для всіх – священик Піо Капуцин.

Читайте також  За два місяці розпрощаємося не лише з роком, а й з цілою Ерою, — астролог

Христос пообіцяв Отцю Піо, що ніколи не залишить того, хто поширюватиме це Одкровення, і буде особливо піклуватися про ту людину!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.