На очах вчительки до струсу мозку побили школяра, з’явилося відео: стояла за 15 метрів і нічого не робила

На очах вчительки до струсу мозку побили школяра, з’явилося відео: стояла за 15 метрів і нічого не робила

В одній із приватних шкіл в місті Ірпінь Київської області, сталася неприємна подія, коли однокласники побили хлопчика під час прогулянки на шкільному майданчику.

Інцидент стався ще взимку, але мама постраждалого третьокласника Валерія Татарчук повідомила в Фейсбук, що не наважувалася розголошувати подію, поки її син не буде в безпеці. today.politeka.net

За словами матері хлопчика, всього за п’ять хвилин, йому завдали два удари – один у голову зі спини та інший, коли він був беззахисний. Вчителка перебувала на відстані 15 метрів від дітей, але займалася іншими справами, не приділяючи увагу конфлікту.

Надавши першу медичну допомогу, вчителька самостійно зробила діагноз, не викликаючи “швидку”. Адміністрація школи не повідомила про інцидент поліцію та батьків дітей, які брали участь у побитті.

В результаті, потсраждалому хлопчикові діагностували струс мозку, і він пройшов кілька місяців лікування.

“Моя дитина переживає величезний стрес через побиття і приниження. Ми досі не можемо впоратися з його травмою, як фізичною, так і психологічною…” – відмітила Валерія.

Зі школи вона вирішила не забирати сина, тому що це також великий стрес для дитини. Натомість чекала на реакцію адміністрації. Проте один з вчителів пояснював дитині, що таке кримінальний кодекс і яку відповідальність учень буде нести, якщо буде порушувати правила школи.

Саме після цього мама відразу написала заяви у всі місцеві, районні, обласні та державні освітні установи.

Під час перевірок поліції виявилось, що школа без ліцензії на проведення освітньої діяльності, а вчителі були ФОПами з контрактами на п’ять днів.

Читайте також  Постановочні побиття і крадіжки: школярі перевірили людей на чуйність (відео)

Директорка ліцею Валентина Швед стверджує, що розібралась з усіма сторонами конфлікту. Вчительку, яка перебувала з дітьми у той час, було звільнено з посади. Справа залишається в процесі перевірок і слідства.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.