Переказ з картки на картку: ПриватБанк радикально змінив правила

На Клієнтів ПриватБанк чекають чергові нововведення
ПриватБанк оголосив про значне оновлення свого додатка Приват24, попередивши всіх своїх клієнтів про цю подію. Про це повідомляє “Стіна”.

Згідно з інформацією фінансової установи, клієнти тепер можуть отримувати перекази на свою карту, не розкриваючи її номер. Натомість їм надається можливість сформувати оновлене посилання, що полегшить процес прийняття перекладів на карту.

Для використання цієї функції клієнтам слід зайти в розділ “Гаманець” у програмі, потім перейти до розділу “Реквізити” і вибрати опцію “Посилання”.

Також варто зазначити, що в меню “Комунікації” було додано перехід на сайт всенародної програми “Ти як?” з ментального здоров’я.

На даному сайті доступна Аптечка психологічної самодопомоги, що містить ефективні вправи та техніки для зняття напруги, а також інша корисна інформація.

Крім того, ПриватБанк нагадує про свій заклик українцям відмовитися від паперових чеків під час оплати покупок у торгових терміналах.

Наслідуючи програму “зеленого” кешлесу, банк надає можливість клієнтам оплачувати покупки картками в POS-терміналах без необхідності друку паперових чеків.

Завдяки такому рішенню вже вдалося зберегти близько 95% паперу, що еквівалентно 11 202 деревам або 28 гектарам українського лісу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.