В якому році закінчиться війна в Україні: астрологічний прогноз

Коли закінчиться повномасштабна війна в Україні – головне питання, яке цікавить наших співвітчизників. Військові експерти дають обережні прогнози. Астролог Влад Росс поділився своєю думкою щодо подальшого розвитку подій у країні.

В якому році закінчиться війна в Україні: астрологічний прогноз – today.ua
Коли закінчиться війна в Україні
Езотерик вважає, що бойові дії в Україні закінчаться перед президентськими виборами у США. Влад Росс заявив, що Джо Байден спеціально затягує війну, щоб перемогти у майбутній гонці за владу. Астролог вважає, що взимку Україну схилятимуть до передачі своїх територій, але Володимир Зеленський відкине подібні пропозиції.

За прогнозом Росса, ситуація кардинально зміниться у середині 2024 року. Байден надасть Україні військову допомогу у потрібному обсязі та оголосить про порятунок Європи. Таким чином, йому вдасться підвищити свою значущість перед американцями, які віддадуть за нього свої голоси.

“Єдиний шанс у Байдена виграти вибори – зробити так, щоб війна затяглася. Потім, у березні, він дасть нам літаки в повному обсязі та оголосить про те, що він врятував Європу та весь світ, і що саме завдяки йому закінчилася російсько-українська війна “, – поділився роздумами експерт із зірок.

Влад вважає, що небезпека зросте в Україні поблизу дати 24 серпня – Дня незалежності. Він не виключає можливості техногенної катастрофи, триватиме бомбардування портових зон. У країні-агресорі можливі зміни.

“У Києві Путін може влаштувати схожий Армагеддон, як в Одесі. Єдине, що може нас врятувати – це військовий переворот у Росії, який може відбутися з 19 по 25 серпня. Є великий шанс, що те, що не зробив Пригожин, зробить, наприклад, російський генерал Михайло Теплинський. Шанси на переворот у Москві можуть бути збільшені, якщо диктатор таки застосує тактичну ядерну зброю. Якщо таки буде застосовано ядерну зброю, то, швидше за все, щодо Польщі”, – зазначив Росс.

Читайте також  Мобілізація в Україні: чи можуть доправити на передову одразу після вручення повістки

В якому році закінчиться війна в Україні: астрологічний прогноз
Що буде з російським диктатором
Астролог повідомив, що російський диктатор Володимир Путін не отримає справедливого покарання у суді. На нього чекає суд божий.

“Після знищення собору Путін горітиме в пеклі. Велике провидіння Господа Бога просто знищить диктатора. Тепер я абсолютно впевнений, що жити він не буде. Його уб’ють в найближчий рік. Він однозначно не доживе до суду в Гаазі. Так, це однозначно. Його гримнуть набагато раніше. Господь Бог йому цього не простить. Путін – це демон, диявольський виплідок” – цитує дослідника УНІАН.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.