Тарологиня назвала місце вирішальної битви, де Україна здобуде перемогу

Майстер карт Таро заявила, що війна, яку розв’язала Росія, напавши на Україну, не закінчиться в 2023 році. Є лише дві фази завершення бойових дій, з якими визначилась відомий таролог Стелла.

За її словами, вже відоме місце проведення вирішальної битви. Про це стало відомо завдяки новому прогнозу від таролога Стелли в YouTube.

Вона вважає, що довгоочікувана подія можлива вже наступного, 2024 року. При цьому позитивні зміни очікуються 2023-го, ми нарешті перестанемо чути вибухи.

“Повернення територій та підписання документів про закінчення війни підписуватиме саме Володимир Зеленський”, – зазначила езотерик.

За словами провидиці, для нашої країни випадає карта “Міру”, а це означає припинення вогню та підписання договору. Стелла припустила, що в майбутньому можлива співпраця з Росією. Щодо нових атак, то з нових територій їх не повинно бути.

“Окупанти оборонятимуться, але наступу на нових територіях не буде. Навіть маленького села вони не зможуть захопити, вони зараз лише добре обороняються”, – спрогнозувала таролог.

Стелла назвала майбутню осінь “спекотною”, але цього року активні ракетні атаки мають припинитися. Поворотна подія очікується на півострові, який 2014-го анексували рашисти. Вона стане відправною точкою:

“Карти показують, що вирішальна битва буде в Криму. На Луганському і Донецькому напрямі буде невелике призупинення. Коли звільниться Крим, буде поставлена ​​точка. Крим буде перший, і сенсу триматися за Луганськ і Донецьк не буде… Важливий момент підписання документів, а це відбуватиметься в 2024 році, коли будуть спати, приблизно до кінця зими. Друга фаза: коли буде підписано договір, це не станеться у 2023 році”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.