Коли закінчиться війна в Україні: Жданов назвав точний місяць

Західні F-16 можуть допомогти Україні перемогти РФ. Їх передадуть не раніше січня-лютого 2024 року.

Війна в Україні може повністю закінчитися вже в кінці весни або початку літа 2024 року. Про це у своєму відео заявив військовий експерт Олег Жданов.

Водночас він вважає, що активна фаза бойових дій триватиме лише до кінця 2023 року. Однак поки такий сценарій є лише теорією.

“Але додам масла у вогонь — наш президент після саміту НАТО говорив про ще один рік. Хочеться вірити в те, що говорять наші військовокомандувачі — є шанси завершити активну фазу бойових дій до кінця цього року”, – сказав Жданов.

Він бачить саме так розвиток подій на фронті, якщо брати до уваги майбутні вибори в США. Не можна виключати, що терміни передачі західних літаків F-16 прораховані під передвиборчу кампанію Байдена.

“Я почув у політтехнолога Сергія Гайдая, що така новина як перемога України у війні для електорату заходить за 6 місяців до виборів. Він каже, що пізніше не можна і раніше теж. Раніше – забудуть, пізніше – не встигнуть переварити і усвідомити”, – говорить Жданов.

Якщо вірити в цю теорію, то Україна може отримати винищувачі не раніше січня-лютого 2024 року.

“Це буде марш перемоги на F-16 з розгромом залишків російських військ на нашій території. Виходить 8 травня. З цього американці можуть почати своє передвиборче турне”, – пояснює експерт.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.