“Масштабна гроза хлине прямо на ці області України, жахлива негода насувається з лютою силою”

Експерти попереджають українців про погіршення погоди. Попри страшну спеку, в деяких областях дощі та грози накриють цілі регіони. Подекуди на вихідних очікуються серйозні опади.

Як інформує “ФОКУС”, за даними синоптика Ігоря Кібальчича, у суботу та неділю в деяких областях температура повітря сягатиме +37 градусів.

У суботу та неділю на території більшості областей України очікується спекотна погода, проте в деяких регіонах можливі опади. Про це йдеться в прогнозі синоптика Ігоря Кібальчича.

За даними синоптика, у суботу, 22 липня, істотних опадів не передбачається, проте в окремих регіонах можливі дощі з грозами.

Вночі температура повітря очікується в районі +15+20 градусів, а вдень — +25+30 градусів. У південній частині країни нічна температура становитиме +19+24 градуси, денна — +32+37 градусів.

На неділю, 23 липня, Ігор Кібальчич прогнозує нічну температуру повітря +16+21 градусів, денну — +28+33 градусів. На півдні України термометри показуватимуть +32+37 градусів.

За даними Українського гідрометеорологічного центру, опади на вихідних торкнуться Закарпатської, Тернопільської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької, Одеської та Херсонської областей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.