На «Лейбовій горі» відбувся традиційний Зимовий Благодійний бал (фото+відео)

У суботу, 14 січня в готельно-ресторанному комплексі «Лейбова гора» відбувся вже традиційний “Зимовий Благодійний бал”.

OMzPw7Q9d9I

Мета заходу: збір коштів для хворих дітей, яким потрібна негайна допомога та відродження традиції проведення Галицьких балів.

Вітали гостей балу під музику академічного камерного оркестру «HARMONIA NOBILE». Також присутніх привітав отець Йосафат Бойко.

У програмі балу на гостей очікував виступ провідних артистів Прикарпаття, майстер клас з танців, театральна постановка від “Нового театру” та покази дизайнерських колекцій одягу. Розпочався захід бальним танцем від танцювальної школи “MiAmor”.

Також гостей вітали зіркові гості – Світлана Весна, Ніколо Петраш, Роксолана Калин та Віктор Павлік. Ведучим балу став журналіст та телеведучий Тимур Мірошниченко.

«Благодійність немає поняття елітарності чи звичайності, благодійність це благодійність. Хтось це робить тихо, а хтось робить заходи, де люди можуть в такому розважальному стилі зробити щось добре для когось, хто цього дійсно потребує. Тому дуже важливо робити в будь-якому форматі заходи, починаючи від елементарного збору коштів, речей, подарунків до таких великих заходів, які в першу чергу носять такий благодійний формат», – зазначив Тимур Мірошниченко.

Як відмітила організатор балу, директор Благодійного фонду «Європейський розвиток Галичини» Ярослава Гоголь, ідея проведення таких благодійних балів з’явилась для того, щоб залучити до благодійності більше людей і більше про це говорити.

«Цьогоріч на бал запрошені три сім’ї, для яких збирали кошти на попередніх балах», – розповіла Я. Гоголь.

Ярослава Гоголь разом зі своєю командою однодумців та молодих креативних організаторів щороку роблять красиве свято, яке завершується не тільки фінансовою допомогою діткам, а й духовним піднесенням відпочиваючих.

За словами батьків, кошти зібрані на попередніх балах, дали змогу провести операції та реабілітації для їхніх дітей: 10 та 5 років тому благодійники балу уже розпочали допомагати цим дітям. Втім, наразі двоє дітей ще потребують оперативного втручання.

Читайте також  У Франківську п’яна жінка забула у маршрутці дитину – поліція знайшла хлопчика

Дітки, яким допомогли, привітали гостей балу колядками. А ті, яким необхідна допомога отримали грошові сертифікати на операції.

Також на заході проходив майстер-клас з виготовлення оберегів, аукціон, на який виставлено 30 лотів та лотерея.

Крім того, на балу, вже традиційно, обирали королеву балу, а також переможців у номінаціях: романтична пара, найкраща танцювальна пара, кращий макіяж та зачіска і краща сукня.

Як зазначили організатори, цьогоріч на балу вдалося зібрати 102 000 грн.

_0nx90i7_Ts

2m-qztyTKe0

-d_a_8vsRTs

dXkh-pPayew

fOWyhOdvLB8

j0oUJE4xo0M

kJ1f5ZcRyb4

KjB05RWQiWI

LlZQPg9GybU

o9fm93Pj3ks

OgKaOFOIn78

vqj22TQ5FQ8

vx1W8P1wzbo

xlnFLvDmm2M

zyDxE7u28ms

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.