Це ж повний ЖАX!!! Полоненí росíяни в таборí на 3ахíднíй Українí в маслí купаються í горя не знають!! Показали умови їхнього перебування там ВíДЕ0

За словами представника проєкту «Хочу жити» Віталія Матвієнка, після обміну полонені повертаються додому з від’їдженими обличчями та голлівудськими посмішками. Один з таборів для російських полонених на заході України. Як живуть полонені окупанти розповів журналіст Юрій Бутусов.

За харчуванням полонених стежать міжнародні правозахисні організації, а в таборах діє сучасна стоматологія.

На обід в день, коли побували ЗМІ – «розсольник, кукурудзяна каша з м’ясом і салат».

За даними журналіста, на утримання одного полоненого Україна витрачає 10.000 гривень на місяць. У таборі є кімната відпочинку з ТБ, спортзал, магазин з продуктами і цигарками, а також лікар та психолог.

Працюючі полонені отримують зарплатню (у розмірі 10 гривень/день у франковому еквіваленті), можуть отримувати посилки від родичів вагою до 20 кг, дзвонити додому (телефон надається).

На офіційному Тelegram-каналі проекту «Хочу жити» йдеться: «Україна – цивілізована країна. Українці насамперед залишаються людьми та бережуть людське життя. Ми дотримуємося положень Женевських конвенцій та інших принципів міжнародного гуманітарного права».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.