“Звертаюся до суду“: Оля Полякова жорстко відреагувала на хейт на адресу своєї дочки

Оля Полякова – горда мама-левиця, яка не дасть своїх дітей образити. Зірка повідомила, що боротиметься, щоб в Україні люди ставали толерантнішими і не лізли не у свої справи.

Все почалося із відео, яке українська співачка опублікувала у себе в Інстаграм. Це був запис прямого ефіру тренування, яке пройшло у саду її заміського будинку. Окрім тренера до зірки приєдналася її старша дочка. 18-річну Машу захейтіли не лише підписники зірки, стверджуючи, що “мама краща за доньку”, а й українські ЗМІ, які написали абсолютно невтішну статтю на адресу дитини.

Оля Полякова мовчати не стала, втомившись терпіти, що над її донькою публічно знущаються.

У відповідь на це виконавиця записала серйозне відео, наголосивши, що не залишить нікого безкарним, вирішивши подати до суду на видання, яке випустило статтю.

“Звертаюся до видання, яке сьогодні випустило бодішеймерську статтю про мене та мою дочку! Закордоном вас би стерли просто, відмінили і стягнули б багато мільйонів євро! У сучасному світі бодішеймінг будь-якої людини, особливо дітей, сильно карається. І я вас покараю! Я прямо зараз звертаюся до суду, щоб довести, що у вільній країні, бодішеймінг абсолютно неприйнятний!!!”, – зазначила Оля Полякова, додавши, що судитиметься стільки, скільки б це не тягнулося і скільки б їй це не коштувало.

На даний момент статтю вже видалено з порталу, а фанати захопилися вчинком співачки, зазначаючи, що так має діяти кожна мати, захищаючи свою дитину.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.