Прийом України до НАТО вирішено, названо дату: “Є і хороші новини…”

Політичний оглядач Армен Чібухчян розповів, коли Україна вступить до НАТО. Про це фахівець поділився у коментарі для “Зараз”.

“Я б так песимістично не оцінив ситуацію, тому що є й хороші новини. По-перше, що для України буде полегшена процедура для вступу до НАТО і давайте проаналізуємо той факт, що наступного року лідери країн НАТО зберуться в США. І це буде дуже символічно, якщо Україну приймуть до НАТО в 24-му році в США, і я думаю, що все ж таки НАТО жодного слова не сказала про те, що Україну не приймуть або ще багато років потрібно або що це буде пов’язане із закінченням війни. Тобто все ж таки акцент було зроблено на те, щоб Україна зробила деякі реформи щодо демократизації”, – розповів експерт. politeka.net

Фахівець додав, що у пострадянських країнах є корупція досить на високому рівні. Це практично скрізь, крім країн Балтії. Тому Україні варто сконцентруватися на реформах та рухатися у цьому напрямі.

Експерт також розповів, що під час саміту НАТО у Вільнюсі Україна отримала далекобійні ракети від Франції. Також Німеччина оголосила про добрий пакет військової допомоги для сил оборони України.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.