Дружина полеглого бійця з Калуша просить присвоїти йому звання Героя України

Дружина загиблого воїна Ельвіна Новрузова Софія звернулася у соцмережах з проханням підтримати петицію щодо присвоєння чоловікові звання Героя України.


35-річний Ельвін Новрузов був призваний до лав Збройних Сил України у березні 2022 року. Служив навідником аеромобільної роти. Зв’язок із воїном обірвався у грудні минулого року. Відтоді чоловіка вважали зниклим безвісти. І тільки 26 березня 2023 року під час наступальних дій ЗСУ тіло бійця було знайдено та ідентифіковано за допомогою військового квитка, повідомляє Калуська міська рада.

Ельвіна Новрузова поховали 3 квітня на Алеї Слави в Калуші. Без батька залишилася маленька донечка, пишуть Версії з посиланням на Бліц-інфо.

«Мій чоловік, як і всі Герої, гідно боронив країну гідно захищав нас, він заслуговує на цю нагороду! Я хочу щоб його донечка росла в памʼяті про нього та з його досягненнями, щоб вона жила це життя, знаючи який її тато Герой!!!», – пише у соціальних мережах дружина Ельвіна Новрузова Софія.

Петицію можна знайти у розділі «Електронні петиції» офіційному сайті Президента України. Її можуть підписати усі охочі.

«Ельвін надзвичайно любив свою країну, пишався своєю державою, маючи азербайджанське коріння пішов на захист України, в цій країні він ріс, навчався, працював, одружився, в цій країні народилась його дитина. Він без роздумів став на захист територіальної цілісності України, щоб ми та наші діти мали майбутнє тут. Ельвін людина, яка 10 місяців із честю виконувала свій обовʼязок, щирий патріот, людина мужність, зразок незламності та міцний духом. Вій йшов до Перемоги, Герой якого повинні памʼятати всі», – йдеться у петиції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.