Дуда не виключає розміщення польських військ в Україні, але є умова

Президент Польщі Анджей Дуда не виключає розміщення польських військ в Україні в разі припинення вогню з Росією, передають Патріоти України з посиланням на заяву Анджея Дуди.

“Все залежить від того, які домовленості. Якщо Україна вирішить вести мирні переговори з Росією і буде прийнято рішення про “миротворчу операцію” за участю західних військових, наприклад, з охорони дотримання режиму припинення вогню, Польща візьме в ній участь”, – сказав Дуда. Також він наголосив, що якщо це рішення НАТО, то як відповідальний член Альянсу Польща підтримає його.

Переговори з Росією

Нагадаємо, ще минулого року президент України Володимир Зеленський затвердив рішення Ради нацбезпеки та оборони про неможливість переговорів з російським диктатором Володимиром Путіним. При цьому нещодавно секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов наголошував, що двері для діалогу з Росією зачинені і їх ніхто не відчиняв. Так він відреагував на слова китайського чиновника про те, що Київ нібито не відкидає можливості переговорів з Росією.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.