Трагічна ДТП українського автобуса в Польщі: одна з пасажирок вижила… завдяки тій аварії

Трагічна аварія українського автобусу неподалік Перемишля допомогла…врятувати життя одній з пасажирок.


Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на nowiny24.pl, про щастя в нещасті може говорити 47-річна громадянка України, яка поверталася на батьківщину тим злощасним рейсом.

В результаті аварії жінка отримала порізи обличчя уламками скла, однак, як виявилося вже в лікарні, це було не найбільшою проблемою. Зроблені діагностичні тести показали, що у неї є важке й смертельно небезпечне захворювання, про яке вона нічого не знала.

Українці негайно зробили операцію в відділі онкологічної гінекології лікарні в Перемишлі. Медики кажуть, що фактично це була рятівна операція, після якої проблему вдалося усунути. Жінка зізналася, що повертаючись автобусом почувалася трохи зле, але не підозрювала, що може мате небезпечне захворювання. Зараз вона вже залишила лікарню зі значно кращим самопочуттям.

Госпіталізованими лишаються ще шестеро пасажирів автобуса: двоє чоловіків та четверо жінок. Одна з них, 27-річна українка, досі перебуває в критичному стані. Стан інших пацієнтів є стабільним. Медики кажуть, що всі вони йдуть на поправку.

Нагадаємо, в ніч на 6 березня 2021 року в Підкарпатському воєводстві злетів у кювет та перекинувся рейсовий автобус “Познань-Херсон”, в салоні якого перебувало 57 людей. Автобус прямував до пункту пропуску в Корчовій. Внаслідок ДТП загинуло 5 пасажирів – усі громадяни України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.