Стосується всіх українців до 45: З’явилося важливе попередження

Для громадян віком понад 45 років з’явилися нові правила, з чим це пов’язано.

Українцям оголосили про зміни, які стали наслідком скасування карантинних обмежень, у цьому випадку йдеться про COVID-19. Обмеження були пов’язані з вклеюванням у паспорти-книжки нових фотографій. Даною інформацією ділиться PMG.ua.

Державна міграційна служба попередила українців про зміну термінів вклеювання фотографій. Ці зміни стосуються тих громадян, яким виповнилося 25 та 45 років. Точніше сказати не зміни, а їх відновлення.

Варто нагадати, що карантин, з усіма його обмеженнями, тривав до 1 липня 2023 року, а після цієї дати його не продовжували, а повністю скасували.

Отже, згідно з інформацією, всім тим українцям, які мають паспорт у вигляді книжечки, старого зразка (1994 року), необхідно пройти цю процедуру після досягнення 25 і 45 років.

Встигнути вклеїти нову фотографію потрібно до 1 серпня поточного року. Якщо цього не зробити, паспорт заберуть для обміну на ID-картку.

Міграційна служба України закликає всіх громадян уважно перевірити свої документи і якщо необхідне додаткове роз’яснення, то можна звернутися до будь-якого підрозділу Державної міграційної служби, де вам дадуть відповіді на всі запитання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.