На Закарпатті контррозвідники побили генерала СБУ через зауваження і вивезли в ліс

Бійка сталася у ресторані «Три Тузи» в Ужгородському районі 23 червня. Трьом нападникам, серед яких був начальник Мукачівського відділу ВКР, не сподобалося зауваження Віктора Мікушина, який попросив компанію поводитися тихіше.


62-річному Мікуліну завдали серйозних травм у закладі, після чого вивезли до лісу і там продовжили бити. Усіх зловмисників зараз затримано, пишуть Версії.

Подробиці повідомив журналіст Віталій Глагола та джерела OBOZREVATEL у правоохоронних органах.

“О 16:25 поліцію повідомили, що невідомі особи, які не представилися, вдарили заявника та забрали мобільний телефон iPhone у ресторані “Три тузи”… Заявник повідомив, що він помічник депутата Верховної Ради Марченко Людмили Іванівни. Чоловік повідомив, що за адресою може відбуватися бійка, на місці залишився Мікулін Віктор Петрович, працівник СБУ, генерал-майор”, – написав журналіст 24 червня.

Одним з учасників бійки був начальник 4 відділу управління військової контрозвідки Закарпаття, кандидатуру якого розглядати на посаду заступника начальника управління. Разом з підлеглими і, вірогідно, кількома прикордонниками вони, за словами джерела, відпочивали у ресторані. Відпочинок не минувся без міцних напоїв, тож у якийсь момент компанія почала поводитися надто гучно.

Якраз у цей час у цьому ж закладі Мікулін разом з нардепом від “Слуги народу” проводили зустріч з представниками міжнародної партнерської організації. І генерал зробив зауваження галасливій компанії.

Ті довго розбиратися не стали – і розпочали бійку.

Джерело стверджує, що нардепу вдалося сховатися і викликати поліцію. Пізніше ж Мікуліна ображені контррозвідники вивезли у ліс, де ще побили.

62-річному чоловікові вибили зуби. Також, як повідомляють ЗМІ, у нього діагностовано численні гематоми, синці, черепно-мозкову травму, перелам кисті та інші пошкодження.

Журналісти пишуть, що зловмисники пересувалися на чорній Skoda. Однак далеко втекти їм не вдалося: їх затримали бійці підрозділу КОРД Нацполіції. Нині всі вони затримані.

Читайте також  У Франківську чоловік п’ять днів провів без їжі та води у власному помешканні

Глагола назвав ім’я начальника начальника 4 відділу управління ВКР Закарпаття: за його даними, йдеться про полковника Андрія Панаріна. Журналіст стверджує, що його у червні очільник Закарпатської ОВА Віктор Микита виключив із ради оборони Закарпатської області “через те, що він лобіював включення в систему перетину кордону “Шлях” чоловіків, які виїздили закордон і не повертались в Україну”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.