Чому не можна давати сіль і сірники: запам’ятайте це раз і назавжди

Забираючи у сусідів сірники і сіль, ви позбавляєте їх позитивної енергетики.

Напевно кожен з нас колись позичав сірники і сіль у сусідів. Однак, як свідчать народні повір’я, цього робити не можна. УНІАН розповідає, чому не можна давати сіль і сірники і до чого дарують сірники.

Чи можна брати сірники у сусідів – важлива порада
Не всі знають, що сірники використовують не тільки в побутових умовах – запалити плиту або розпалити багаття. У сірників є ще й “езотеричний” фактор – ворожіння, для чого використовують сірники, а, крім того, сірники можуть сигналізувати про зміни в нашому житті.

Якщо ви не впевнені, чи можна позичати сірники, але чули про якусь прикмету, пов’язану з ними, майте на увазі, що в народі ходить повір’я, що сірники і сіль – це своєрідна енергія, яку ви забираєте у сусідів, беручи з їхнього будинку ці речі.

Прикмети про сірники – будьте уважні
Ми розібралися, чи можна давати сірники або брати їх у сусідів, а тепер розповімо про прикмети, вірити яким чи ні – ваше право, але в народі до них прислухаються.

Виявляється, за допомогою сірників можна зрозуміти, яким буде майбутнє. Наприклад, якщо вони ламаються, то це до неприємностей, а якщо розсипаються з коробка – на вас чекає хороша новина. Важливо: якщо сірники розсипалися у ванній кімнаті, то це до змін в особистому житті.

Буває таке, що у нас все буквально валиться з рук. І якщо ви не знаєте, до чого падають сірники на підлогу, то поспішаємо вас засмутити. Вам не тільки доведеться прибратися, але і підготуватися до серйозних змін в житті. Сірники, які впали на підлогу, говорять про те, що “біла смуга” у вашому житті закінчена. І якщо ви терміново не ухвалите якісь рішення щодо свого майбутнього, то “чорна смуга” буде затяжною.

Читайте також  День шанування пам'яті святої княгині Ольги: що це за свято, традиції та прикмети

До чого дарують сірники – небезпека не за горами
Езотерики кажуть, що всі колючо-ріжучі і “вогняні” предмети дарують тим людям, яким хочуть нашкодити. Такий подарунок обіцяє господареві неприємності, фінансові труднощі, розчарування і навіть фізичні каліцтва.

Пам’ятайте: з будь-якої ситуації є вихід! Важливо вчасно розпізнати знаки Всесвіту і запобігти неприємним моментам.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.