Не робіть цього на молодик 18 червня 2023: 5 головних заборон

Перший літній молодик обіцяє нові можливості.

У червні настає перший літній молодик. Коли зійде молодий Місяць, у чому його особливість, як використати місячну енергію собі на благо, а що, навпаки, не слід робити в цей період – розповідаємо в матеріалі.

Коли молодик у червні 2023 – точний час
Чим особливий молодик у червні 2023
Що не можна робити на молодик
Що можна робити на молодик
Коли молодик у червні 2023 – точний час
У першому місяці літа молодик настане 18 червня о 07: 37 за київським часом. Але вплив молодого Місяця буде відчуватися добу – тобто, 12 годин до моменту молодика і 12 годин після.

Чим особливий молодик у червні 2023
Молодик прекрасний тим, що дає можливість почати життя з чистого аркуша. Це той самий момент, коли можна запросто залишити в минулому все погане та те, що зжило себе і увійти в новий місячний цикл з новими надіями і цілями.

Молодий Місяць зійде в Близнюках – легкому, безтурботному і позитивному знаку Повітря. Він зробить і нас більш відкритими і товариськими, прискорить розв’язку багатьох завдань і проблем, а також дозволить приймати врівноважені рішення – емоції в цей період будуть під контролем. У той же час Близнюки подвійні, їхня мінливість і нестійкість може проявити в оточуючих і іншу сторону “медалі”. Астрологи радять: не сидіть на місці, будьте в русі, щоб опинитися в потрібний час і в потрібному місці і потрапити в потік везіння, але при цьому дивіться на всі боки.

Що не можна робити на молодик
На молодий Місяць у людини, як і у супутника Землі, мало енергії, а ще загострюються почуття, тому від деяких речей в цей час краще утриматися.

Читайте також  Чи буде Путін мстuти за перемоги ЗСУ: Україну чекають кульмінаційні дні – екстрасенс

Чого не варто робити на молодик:

стригти волосся і нігті;
починати нову роботу, проекти, бізнес;
перепрацьовувати – великий ризик перевтомитися і вибитися з сил;
ризикувати і робити необдумані вчинки;
лаятися, сваритися, з’ясовувати стосунки.
На молодик не можна також сумувати і “йти” в погані спогади – це потрібно було робити раніше. Зараз – не час для минулого, а час для майбутнього.

Що можна робити на молодик
Цю добу радять провести спокійно, не займаючись важкою фізичною роботою і без зайвої активності. Витратьте цей час, щоб проаналізувати своє життя, вчинки і емоції – швидше за все, ви знайдете те, що хочете виправити, і зможете зрозуміти, як це зробити.

Що потрібно робити на молодик:

напишіть план на місяць, запишіть свої цілі, мрії і бажання – це перший крок на шляху до їхньої реалізації;
зробіть прибирання, щоб очистити простір для нової енергії;
намагайтеся харчуватися здоровою їжею;
почніть нове хобі або вивчення чогось нового;
зробіть добру справу, допоможіть тим, хто потребує.
Молодик – це також чудовий час, щоб відмовитися від шкідливих звичок і позбутися токсичних стосунків. Вдихніть на повні груди – і повний вперед до нових вершин.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.