Великий парад планет у червні 2023: Що обов’язково треба зробити

Парад п’яти планет відбудеться цього тижня.

17 червня ми зможемо побачити видовище, що зачаровує – п’ять планет Сонячної системи опиняться по одну сторону від Сонця. Коли можна буде спостерігати парад планет і як він вплине на нас на думку астрологів – розповідаємо в матеріалі.

Що таке парад планет
Коли буде парад планет в червні 2023
Де спостерігати і як побачити парад планет в червні 2023
Парад планет – вплив на людину і що не можна робити
Що таке парад планет
Видовищна подія, коли кілька планет шикуються близько один до одного по одну сторону від Сонця з розкидом в 20-30° в астрономії називають вирівнюванням планет. Парад планет – це розмовне визначення, яке означає, що на небі одночасно видно кілька планет.

Парад планет, якщо говорити про зближення двох або трьох планет, відбувається 1-2 рази на рік і його називають міні-парадом. Малий парад за участю 4 планет можна побачити 1 раз на рік. Великий парад планет відбувається за участю п’яти або шести планет – це трапляється приблизно раз в 20 років. Повний парад – коли в лінію шикуються всі планети Сонячної системи – можна спостерігати один раз в 170 років.

Коли буде парад планет в червні 2023
Великий парад п’яти планет можна буде спостерігати рано вранці 17 червня 2023. У цей час Сатурн, Нептун, Юпітер, Уран і Меркурій вишикуються в 93-градусному секторі неба. Спостерігати за цим видовищем можна неозброєним оком, але астрономи попереджають, що, можливо, Нептун і Уран буде складно побачити.

Де спостерігати і як побачити парад планет в червні 2023
Побачити парад планет можна за годину до світанку. Одним з перших на небі зійде Сатурн, в сузір’ї Водолія – його можна буде побачити в середині ночі з 16 по 17 червня. Потім з’явиться Нептун в сузір’ї Риб – на 10° нижче Сатурна, але щоб спостерігати його може знадобитися бінокль. Через деякий час зійдуть Юпітер і Уран в сузір’ї Овна, а останній – Меркурій, він з’явиться у горизонту, в сузір’ї Тельця.

Читайте також  ТЕРМІНОВО ОГЛЯНЬТЕ СВОЮ ДИТИНУ! В дитячих садках поширюється страшний вірус, від якого в Україні немає вакцини

Найяскравіше буде сяяти Юпітер, інші планети будуть більш тьмяними. Пам’ятайте, що на відміну від зірок, планети не мерехтять.

Парад планет – вплив на людину і що не можна робити
У давнину парад планет вважали містичним явищем і використовували його в ритуалах і передбаченнях. На думку сучасних астрологів, з потужною енергетикою параду планет дійсно можна працювати – наприклад, якщо ви хочете змінити життя на краще. Є два способи зробити це:

у період параду планет подумати, що б ви хотіли змінити і постаратися це візуалізувати;
спостерігаючи на небі парад планет, в момент вирівнювання, попросити у них допомоги в задуманому.
Що стосується фізичної сторони, то період параду планет не кращим чином відбивається на здоров’ї – можуть загострюватися хронічні захворювання. Також уникайте у цей час надмірного прояву емоцій і провокацій, щоб не свторювати конфліктів. І стежте за своїми думками – в такі моменти вони можуть сильно впливати на майбутнє.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.